TAS BV, By people who care, For people who care.

Onze slogan is “By people who care, For people who care”
Hiermee geven wij aan dat wij als bedrijf veel belang hechten aan het investeren in een organisatie die onderzoek doet naar asbestgerelateerde (long)kanker.

Het is dan ook een logische stap om naast onze expertise op het gebied van asbestonderzoek het onderzoek naar asbestgerelateerde (long) kanker financieel te ondersteunen.
Tas steunt dan ook KWF met daarin specifiek het onderzoek longkanker.

Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo’n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Samen komen we steeds dichterbij
TAS BV deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. TAS BV, draagt daaraan bij als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan.

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Als Zakenvriend helpt TAS BV  kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding

TAS

KWF Zakenpartner