Laat uw asbest herkennen door specialisten

Kunt u asbest herkennen? Het herkennen van asbest dient door specialisten uitgevoerd te worden. Er zijn namelijk meer dan 3.500 asbesthoudende toepassingen bekend. Bovendien kan asbesthoudendheid niet met het blote oog worden beoordeeld en is asbest een gevaar voor de gezondheid. Het is dus van essentieel belang om asbestspecialisten, met uitgebreide kennis en ervaring in het herkennen van asbest en asbestverdachte materialen, in te schakelen bij het uitvoeren van uw asbestinventarisatie.

Geen wonder dat zakelijke dienstverleners, particulieren, aannemers, gemeenten, andere overheidsinstellingen, industrie en de scheepvaart onafhankelijke specialisten hiervoor vragen. Wilt u uw medewerkers toch meer kennis van asbest meegeven? Wij verzorgen ook een cursus asbestherkenning waarin dieper op de materie wordt ingegaan en daardoor eerder wordt herkend.

Voordat asbest verwijderd mag worden moet in het merendeel van de gevallen een asbestinventarisatie plaatsvinden om vast te stellen om welke soort asbest het gaat, een plan op te stellen hoe hier mee om te gaan en voor de verwijdering van de asbest. Ook moet bij wet voorafgaand aan het aanvragen van omgevingsvergunningen een inventarisatierapport worden opgesteld.

Neem contact op voor uw asbestinventarisatie

asbest herkennen kit   asbest herkennen vezels   Asbest herkennen golfplaat   plafond

 

 

 

[/fusion_text]