kantoor

In kantoor-complexen of – gebouwen bent u met Technical Asbest Services B.V. (TAS B.V.) aan het juiste adres voor het realiseren van een duurzame omgeving. Uiteraard is een veilige werkomgeving voor u als eigenaar of gebruiker van het kantoorpand een vereiste. We streven ernaar om met onze dienstverlening een prettige en duurzame werkomgeving te creĆ«ren voor onze relaties. We denken met u mee om mogelijke asbest risico’s te verkleinen.

Is uw kantoor reeds geĆÆnventariseerd op asbesthoudende toepassingen? Houdt u er dan rekening mee dat een asbestinventarisatie rapport slechts 3 jaar geldig is. Daarna dient het rapport te worden geactualiseerd. Indien Technical Asbest Services B.V. (TAS B.V.) voor u de asbestinventarisatie uitvoert, wordt u ook duidelijk welke vervolgstappen genomen dienen te worden om een veilige omgeving te verkrijgen.

Saneren van het asbest kan en hoeft namelijk niet altijd. Het is ook mogelijk om een asbestbeheersplan voor u op te stellen. Door onze jarenlange ervaring geven we u inzicht op de aanwezigheid van asbest in uw vastgoed.
In kantoorpanden, -complexen of in gehele portefeuilles zijn wij thuis in het realiseren van duurzame oplossingen. Rondom asbestbeheer, projectbegeleiding en directievoering bent u met Technical Asbest Services B.V. (TAS B.V.) verzekerd van een geslaagd project!

By people who care, for people who care