De visie van Technical Asbest Services.

De expertise en ervaring van Technical Asbest Services wordt door ons en onze opdrachtgevers aangewend om projecten waar asbest een rol speelt tot een veilig en succesvol einde te brengen. Dit vraagt om een doeltreffende totaaloplossing ingericht volgens de wensen van de klant. Onze aanpak richt zich voor de volle 100% op onze opdrachtgevers. Op deze manier kunnen wij voor onze opdrachtgevers kostenbesparingen, efficiëntie, voldoen aan vigerende wet- en regelgeving, gehaalde planningen, voorkomen van calamiteiten en het voorkomen van gezondheidsrisico’s voor mens en milieu realiseren.
De tevredenheid van onze opdrachtgevers bepaalt ons succes.

Iedereen weet dat asbestvezels een risico vormen voor de gezondheid. Maar dat is voor ons team geen reden om paniekvoetbal te spelen. De manier van omgaan met asbest bepaalt het risico hiervan. Ons credo “by people who care for people who care” geeft aan dat wij verantwoord omgaan met het asbestrisico voor de mensen die geven om mens en milieu.

Meer dan 25 jaar ervaring!

hierbij meer informatie over Technical Asbest Services De meeste van onze medewerkers hebben, in zowel binnen- als buitenland, een ruime ervaring in industriële omgevingen opgedaan. Zo hebben wij ervaring in onder andere de zware staalindustrie, petrochemische industrie en elektriciteitscentrales. Als echte jongens van Jan de Wit mag de ervaring op maritiem gebied en off-shore natuurlijk niet ontbreken. En ook op het gebied van woning- en utiliteitsbouw voelen wij ons meer dan thuis.

Wat uw asbestprobleem ook mag zijn; stop hem bij ons in de TAS en wij zorgen ervoor dat u ervan wordt ontlast! Let us bag your asbestos problems and you will find out, we are:

technical asbest serices bvBY PEOPLE WHO CARE, FOR PEOPLE WHO CARE

Door heel Nederland

Over Technical Asbest Services hoeft u zich niet druk te maken waar uw asbest probleem zich bevind. Wij werken door heel Nederland en daarbuiten.  voor meer vragen of een vrijblijvende offerte klikt u hier