Winkel(centra) & detailhandel

Tijdens de verbouwingen in de winkel(centra) & detailhandel sector is een strakke planning een vereiste. Immers tijd verlies levert omzet verlies op. Uiteraard zit u daar als winkel(centra) & detailhandel eigenaar, retailer, franchise en/-of ondernemer niet op te wachten. Daarom is het van belang om in het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium voorafgaand aan verbouwing een asbestinventarisatie door Technical Asbest Services (TAS) B.V. uit te laten voeren. Immers zijn de medewerkers van TAS stress bestendig en hebben ruime ervaring en kennis in huis als het gaat om zowel bouwkundige als installatie technische zaken gecombineerd met de aanwezigheid van asbest. Wij hebben meerdere winkel(centra) & detailhandel gebouwen onderzocht van een kleine kruidenier tot de grote wel bekende Zaanse kruidenier.

winkel(centra) & detailhandel

 

Ook voor directievoering omtrent asbest is TAS B.V. de aangewezen partij. We kunnen tevens zorgdragen voor de verwijdering van asbest tot aan herstel van het pand.

Ook voor vastgoedtransacties is TAS B.V. gewild voor snelle, duidelijke en betrouwbare objectieve beeldvorming van uw vastgoed(portefeuille). Doordat de risico’s (zowel financieel als juridisch) in een vroeg stadium in kaart worden gebracht is het mogelijk transacties soepeler te laten verlopen

By people who care, for people who care